/ Healthy homes blog / Oplever du et dårligt indeklima

Oplever du et dårligt indeklima

Når man oplever elendigt luftkvalitet på arbejdspladsen eller derhjemme kan man tit få hovedpine, irritation i øjne, næse eller hals, træthed og koncentrationsbesvær. Selvom disse symptomer også ses, når man befinder sig i et sted med godt indeklima, er disse ofte hyppigste i bygninger med dårlig indeklima.

Men vidste du, du kan købe din helt eget personlig fugl der fortæller dig hvornår det er bedst at lufte ud, for at få en bedre indeklima? Men bare rolig, du behøver kun at “fodre” den med batterier da AirBird®, er en kunstigt fugl der laver måling af luftkvalitet for dig. 

AirBird® blev finalist i Danish Design Award 2021, da denne enhed har en klassisk skandinavisk design som mange sætter pris på. Der er blevet forsket siden 2015 i emner som luftkvalitet sensor, luftforurening og indeklima for at AirBird® blev til. 

Det bliver faktisk ikke nemmere, da AirBird® kommer med en App hvis man køber en Connect med, hvor man har alle informationen om sin luft, lige i hånden!

I App´en kan man blandt andet se temperatur, luftfugtighed og CO2 niveau. 

Mit personlige favorit ting med den her lille fugl er at man har mulighed for at høre den kvidre, når ens luftkvalitet bliver for elendigt. Så bliver man faktisk fortalt hvornår det er bedst at lufte ud og hvornår det er bedst at lukke vinduet igen. Men hvis man ikke gider at blive skæld ud af en fuld hver gang man har været indelukket for meget, så kan man også sætte den til at være lydløs. Så får man kun lys indikation på ens indeklima.

Man kan selvfølgelig tilslutte flere fugle til en AirBird® CONNECT eller en Wireless Gateway- op til 5 faktisk, så kan man holde øje hjemmets indeklima også selvom man er på ferie. Omvendt, kan man også holde øje med fugtigheden og temperaturen i sommerhuset, mens man er hjemme! Man kan også skaffe sig en AirBird® til sin hjemmekontor, så man slipper for hovedpine, træthed eller koncentrationsbesvær og få et sundt hjemmekontorsmiljø.

Egentlig, så findes AirBird® allerede på mange arbejdssteder rundt omkring Danmark og hele verden. Den er på steder som skoler, universiteter, kontorer og i plejehjem. 

Du har helt sikkert oplevet tørt indeklima symptomer på arbejdspladsen eller der hjemme og jeg vil væde med at du husker hvor godt det føltes at åbne vinduet og få den først vift af frisk luft. 

Vil du gerne have dit helt eget luftkvalitets fugl? Du kan altid finde mere informationer omkring det, i AirBird's hjemmeside eller sociale medier.